Jdi na obsah Jdi na menu

Justin Timberlake vystoupí poprvé v České republice!

10. 12. 2013

Live: Justin Timberlake

Datum: 03.06.2014        Místo: O2 Arena, Praha

justintimberlake2013.jpgJustin Timberlake (foto - zdroj: sazkaticket.cz)

Po impozantním začátku světového turné v newyorském Brooklynu Justin Timberlake oznámil, že své The 20/20 Experience World Tour přiveze 3. června 2014 i do pražské O2 Areny. Půjde o vůbec první koncert Justina Timberlakea v České republice.

Po celosvětovém úspěchu alba "The 20/20 Experience", které následovala jeho druhá část "The 20/20 Experience - 2 of 2", přináší Justin Timberlake svým fanouškům elektrizující koncertní vystoupení. Promotérem světového turné je společnost Live Nation Global Touring.

„S vlasy dozadu sčesanými a ve značkovém oblečení Tom Ford – Mr. Timberlake je každým coulem bavič 21. století, skvělý tanečník i zpěvák.“ New York Times

„Rok 2013 byl rokem Justina Timberlakea a jeho The 20/20 Experience World Tour. Ve velkolepé show s propracovanou choreografií je tolik světel a laserů, že by tenhle koncert mohl soupeřit s The Wall.“ The Star - Ledger

Kromě vyhlášení Mužem Roku časopisem GQ byl Justin Timberlake nedávno oceněn třemi cenami American Music Awards, včetně kategorie pro Nejoblíbenějšího pop/rockového mužského umělce. Album "The 20/20 Experience" bylo kritikou velmi kladně přijato a stalo se nejprodávanějším letošním albem s více než čtyřmi miliony prodaných nosičů po celém světě. Jedná se o nejúspěšnější mužský albový debut za posledních pět let a zároveň jde o nejprodávanější digitální debut v historii Spojených států od umělce - muže. Titul "The 20/20 Experience" obsadil první místo jak v Top 200 (3 týdny), tak v R&B hitparádě (10 týdnů). Jen v prvním týdnu vydání alba všech jeho 10 skladeb bodovalo v žebříčku digitálních skladeb a pouze v USA se jich prodalo více než 7 milionů. Album získalo platinové ocenění ve třech dalších zemích, stejně jako zlaté v devíti dalších.

Pražské vystoupení bude, nepočítaje Rusko, jediným ve střední a východní Evropě, a proto by fanoušci neměli otálet s koupí vstupenek. Členové fanklubu Justina Timberlakea, The Tennessee Kids (# TNKids), mají přístup k předprodeji již 9. prosince. Fanoušci mohou navštívit http://thetennesseekids.justintimberlake.com a ve fanklubu se zaregistrovat. Následně obdrží speciální kód pro přístup k předprodeji. Předprodej pro držitele karet MasterCard bude zahájen 10. prosince a 12. prosince pro členy Live Nation fanklubu.

Vstupenky na koncert Justina Timberlakea v cenách od 1590,- Kč do 2590,- Kč budou dostupné pro všechny od 13. prosince v síti SazkaTicket, narozdíl od exkluzivních předprodejů však bez možnosti internetové rezervace.