Jdi na obsah Jdi na menu

Klaxons představí v Praze nové album Love Frequency!

12. 6. 2014

Live: Klaxons   

Datum: 22.11.2014                          Místo: Lucerna Music Bar, Praha

klaxons_2014.jpgKlaxons (foto - zdroj: musicbar.cz)

V Londýně zabydlení Klaxons se po dlouhých čtyřech letech vrátili s novým singlem nazvaným “There Is No Other Time“ a s druhou A-Side skladbou “Children Of The Sun“, které předznamenávají vydání třetího alba.

Nová deska, která vznikala během roku 2013 s Tomem Rowlandsem z Chemical Brothers, Gorgon City, Erol Alkanem a Jamesem Murphym, se jmenuje “Love Frequency“ a vyjde v červnu u labelu Akashic Rekords (distribuce Sony /Red). “Tahle deska je hodně o současnosti, je to emocionálně upřímné svědectví o technologickém a osobním pokroku”, říká Jamie Reynolds. “There Is No Other Time“ a další singl z nové desky “Show Me a Miracle” znějí jako klasičtí Klaxons – ale u prvního singlu to je také spolupráce se senzačním tanečně popovým producentským duem, které se jmenuje Gorgon City a v singlové hitparádě v Británii boduje na čtvrtém místě s písní “Ready For Your Love“ feat MNEK.

Skladbou “There Is No Other Time“ a následujícím albem “Love Frequency“ se new rave kapela Klaxons vrací na scénu po předešlých albech “Surfing the Void“ (2010) a po Mercury Music Prize ověnčeném albovém debutu “Myths of the Near Future“ z roku 2007. Kapelu tvoří Jamie Reynolds (basová kytara, zpěv), James Righton (klávesy, zpěv) a Simon Taylor-Davies (kytara). HMV jejich hudební styl nazval acid-rave sci-fi punk-funk.

Londýnští Klaxons s novou deskou “Love Frequency“ naplánovali i evropskou šňůru, v jejímž rámci zahrají 22. listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 540,- Kč + poplatky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim, GoOut.cz a na webu www.musicbar.cz. Na pokladně LMB bez poplatku.