Jdi na obsah Jdi na menu

Koncert Hollywood Undead se přesouvá do Velkého sálu Lucerny!

13. 9. 2014

Live: Hollywood Undead                                  Support: Icon For Hire         

Datum: 18.11.2014                                                   Místo: Lucerna-Velký sál, Praha

hollywood-undead-2014.jpgHollywood Undead (foto - zdroj: Fource Entertainment)

Z důvodu obrovského zájmu fanoušků se koncert amerických Hollywood Undead přesouvá z pražského klubu Roxy do Velkého sálu Lucerny. Datum koncertu zůstává beze změny, tedy 18. listopadu. Dosud zakoupené vstupenky jsou samozřejmě platné. Jako support vystoupí americká formace Icon For Hire.

“Máme velkou radost, že se první koncert Hollywood Undead v Čechách setkává s takovým nadšeným ohlasem. Jsme moc rádi, že nyní může více fanoušků koncert navštívit a naplno si užít show.” Sdělil zástupce pořadatele Fource Entertainment.

Od vydání alba Swan Songs v roce 2008 počet příznivců Hollywood Undead raketově narůstal – zvláště díky sociálním sítím, např. jejich Fanpage na Facebooku, která momentálně čítá přes 3,5 milionu fanoušků z celého světa. Formace je známa svým osobním a blízkým přístupem k fanouškům a jejich fantastický koktejl hip hopu, rocku, popu a metalu je neskutečně energický – zvláště na pódiích, kde zásadně nejedou na méně než 100%!

Předskokany Hollywood Undead budou Icon For Hire. Jde o americkou rockovou skupinu pocházející ze státu Illinois. Jejich debutové album Scripted z roku 2011 se vyšvihlo během prvního týdnu prodeje mezi historicky nejlepší Tooth & Nail Records prvotiny, dostalo se mezi 200 nejlépe hodnocených alb na Billboardu a bylo čtvrtým nejlepším v iTunes Rock chart.

Lístky na koncert Hollywood Undead, který se koná 18. listopadu ve Velkém sále Lucerny, doporučujeme zakoupit s předstihem. Vstupenky v ceně 620,- Kč + poplatky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro nebo na Facebooku Fource Entertainment.