Jdi na obsah Jdi na menu

Královna popu Madonna přijede v listopadu do Prahy!

9. 3. 2015

Live: Madonna

Datum: 07.11.2015                                       Místo: O2 Arena, Praha

madonna-2015.jpgMadonna (foto - zdroj: Live Nation)

Madonna oznámila 35 termínů svého velice očekávaného turné Rebel Heart v Evropě a Severní Americe! Koncertní šňůra na podporu alba „Rebel Heart” začíná 29. srpna v Miami na Floridě.

Následovat budou představení v New Yorku, Los Angeles, Chicagu, Philadelphii, Bostonu, Vancouveru, Montrealu a v několika dalších městech, včetně San Juanu v Portoriku.

V návaznosti na severoamerickou část turné Rebel Heart odstartuje Madonna 4. listopadu v Kolíně evropskou sérii koncertů, během které mimo jiné navštíví Barcelonu, Paříž, Londýn, Glasgow a také Prahu.Termíny v Austrálii a Asii budou oznámeny v dohledné době. Turné uvádí společnost Live Nation Global Touring.

„Madonna je i nadále jednou z nejúspěšnějších koncertních umělkyň v historii – její vystoupení jsou legendární a my jsme nadšeni, že se vrací na turné,” řekl Arthur Fogel, prezident Global Touring a předseda správní rady Global Music.

Madonnino turné Rebel Heart navazuje na vydání alba „Rebel Heart”, které je v České republice, Německu a Japonsku k dispozici od 6. března, v dalších evropských státech od 9. března, v Severní Americe pak o den později. Nadšené recenze na Madonnino třinácté studiové album mimo jiné uvádějí:

„Královna popu bude opět vládnout – Madonna vydává svou nejlepší desku za posledních 17 let a jedno z nejúžasnějších alb své dosavadní kariéry.” The Sun (UK)

„Není to zážitek s Madonnou jako celebritou nebo módní ikonou, ale s Madonnou, kterou posloucháme celá desetiletí: Madonnou zpěvačkou.” NY Times

Po skvělém výkonu Madonny na Grammys® tři písně z desky „Rebel Heart” triumfovaly v globálním žebříčku iTunes. Mnohonásobná držitelka zmíněných cen si jako aktuální singl vybrala skladbu „Living For Love”, který se drží na prvním místě hitparády Billboard Dance Charts – je to Madonnino už 44. první místo.

Madonna se také nedávno představila na The Brits v Londýně a od 16. března se na celý týden objeví v americké Ellen DeGeneres Show. Dále se 2. března představí ve francouzském televizním pořadu Le Grand Journal nebo 8. března v italské ITV. Následovat bude rozhovor v pořadu The Today Show ve dnech 9. a 10. března, nebude chybět ani vystoupení a rozhovor ve zvláštním vysílání Jonathan Ross ITV ve Velké Británii 14. března.

Madonna, kritiky mimořádně uznávaná zpěvačka, skladatelka a producentka, má renomé jedné z nejúspěšnějších živých umělkyň všech dob, což mluví samo za sebe. Turné Sticky & Sweet 2008/2009 mělo nejvyšší hrubý příjem v historii sólových umělců všech dob a následující MDNA tour v roce 2012 bylo nejúspěšnějším turné toho roku.

Předprodej vstupenek na Madonnino turné Rebel Heart bude zahájen v pondělí 16. března. Icon je Madonnin oficiální fanklub. Jeho členové budou mít jako první přístup ke vstupenkám a VIP balíčkům od 10. března (10:00) do 11. března (17:00). Fanouškům, kteří jsou již registrovaní, stačí jednoduše upgradovat svůj účet s Icon Live PAss na Madonna.com.

Členové klubu Live Nation (Můj Live Nation) budou mít možnost zakoupit vstupenky 13. března od 10:00 do 16:00 hodin. Oficiální předprodej bude zahájen 16. března v 9:00 hodin. Ceny lístků se budou pohybovat v cenových relacích od 1150,- Kč do 5760,- Kč.

Související:

Madonna přidává další koncert v Praze!