Jdi na obsah Jdi na menu

Krásná a talentovaná Alice Francis se vrací do Lucerna Music Baru!

31. 7. 2014

Live: Alice Francis & Band

Datum: 23.10.2014                                                 Místo: Lucerna Music Bar, Praha

alice_francis_2014.jpgAlice Francis (foto - zdroj: ticketpro.cz)

Alice Francis, královna nové éry moderního swingu, se vrací rok po svém fenomenálním vystoupení zpět do Lucerna Music Baru. Kdo byl přítomen 7. listopadu 2013, může potvrdit, že to byl jeden z nejlepších večírků, které Praha na podzim zažila.

Krásná a sympatická Alice Francis, oblečená do provokativních kostýmů, předvádí za podpory svých muzikantů parádní show. Alice umně snoubí moderní pop s hlasy těch největších jmen swingové historie jako Billie Holiday nebo Eartha Kitt a vytváří tak svůj unikátní styl.

Její debutová deska „St. James Ballroom“ vyšla v září 2012 a obsahuje dohromady 17 tracků. Z alba na vás dýchne atmosféra swingové éry 20. let vkusně promíchaná s rozmanitými vlivy popu, hiphopu, elektra a latina. Vše drží pohromadě průzračný zvukový kabát Goldielockse a všestranný hlasový projev talentované Alice Francis.

Nikdo asi nemůže lépe posoudit kvalitu tvorby Alice Francis než Parov Stelar, DJ a producent, jenž je zdaleka nejvlivnějším představitelem neo-swingového žánru. Fakt, že sám Parov nabídl Alice spolupráci na remixu k prvnímu singlu „Shoot Him Down“, hovoří za vše.

Vstupenky za 350,- Kč bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a GoOut.cz navýšené o poplatky prodejce. Na místě v den koncertu budou lístky za 450,- Kč.

Web klubu: lucerna.musicbar.cz