Jdi na obsah Jdi na menu

Passenger zavítá premiérově do České republiky!

17. 4. 2014

Live: Passenger

Datum: 16.10.2014                             Místo: SaSaZu, Praha

passenger2014.jpgPassenger (foto - zdroj: fource.cz)

Podzim je sice ještě daleko, ale pro fanoušky folk a indie-rocku nebude tak ponurý, jak by se mohlo zdát. V prostorách pražského klubu SaSaZu se totiž 16. října rozezní hlas britského zpěváka Mikea Rosenberga, kterého určitě znáte pod uměleckým jménem Passenger.

Passenger se v Praze představí vůbec poprvé. Svým fanouškům dopřeje novou tvorbu z připravovaného alba i hitovku "Let Her Go", za kterou dokonce získal nominaci Brit Awards na singl roku 2013.

Ve své desetileté historii kapela překonala několik změn, ale své poznávací znamení – neobyčejně jemný, melancholický hlas zpěváka Mikea Rosenberga - si zachovala dodnes. V roce 2009 se skupina v původní sestavě rozešla a dnes projekt stojí hlavně na Rosenbergovi, který je autorem převážné části textů. Na kontě má už 5 alb, a co je další dobrá zpráva, v červnu tohoto roku se na světlo světa dostane šestá studiová nahrávka. Nové album nese název "Whispers" a malou ochutnávku si můžete dopřát již dnes.

Zatím nejúspěšnější singl s názvem "Let Her Go" vydal Passenger v červenci 2012. Ten se vyšplhal na 1. příčku hitparád v 16 zemích světa (mezi nimi i v ČR) a věčnou slávu mu zajistila i skutečnost, že si ho vybral Budweiser do svého spotu během loňského Super Bowlu 3. Těch 257 miliónů zhlédnutí na Youtube rozhodně není náhoda!

Pokud chcete i vy odstrašit podzimní šeď indie-folkovou pohodou, je tento koncert právě pro vás!

Vstupenky za 620,- Kč jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro.