Jdi na obsah Jdi na menu

Velšani Skindred přivezou do Prahy nové album!

7. 10. 2013

Live: Skindred      Special guest: Soil

Datum: 06.02.2014          Místo: Lucerna Music Bar, Praha

skindred-2014.jpgSkindred (foto: Angelika Špicarová)

Kapela Skindred, která v červenci na festivalu Mighty Sounds potvrdila, že její hvězda letí strmě vzhůru, přijede do Prahy. Vystoupení, jež patřilo k nejvyzdvihovanějším z celého ročníku, si Skindred před českým publikem zopakují 6. února 2014 v Lucerna Music baru.

Velšani Skindred se ve své tvorbě opírají o základy v podobě fúze heavy metalu, alternativního rocku, punk rocku a reggae. Jakkoli se to dnes zdá nemožné, do hudby hlavně přináší originalitu, okořeněnou velkým sebevědomím. Kromě zmíněných žánrů lze v jejich tvorbě zřetelně rozeznat i dancehall, jungle, dubstep, hip-hop nebo ska. Velký kus práce během živých vystoupení odvádí charismatický frontman Benji, který střídá polohy hlasu charakteristické pro heavy metal s jemnými reggae nápěvy, jako by se jednalo o tu nejpřirozenější věc na světě.

046.jpgSkindred (foto: Angelika Špicarová)

042.jpgSkindred (foto: Angelika Špicarová)

044.jpgSkindred (foto: Angelika Špicarová)

025.jpgSkindred (foto: Angelika Špicarová)

Fotoreport z koncertu Skindred v Paláci Akropolis k nahlédnutí zde:  fotak.png.jpg fotogalerie

Kapela v únoru přiveze do Prahy nové album "Kill The Power". Z něj už nyní fanouškům nabídla singl "Ninja", jenž naznačuje, že se naživo máme na co těšit.

Jako specialní host na koncertě vystoupí skupina Soil.

Vstupenky na koncert jsou k dostání od 24. září za 450,- Kč v předprodejních sítích Eventim, Ticketportal a Ticketpro, nebo od 30. září za 420,- Kč v pokladně Lucerna Music baru a v obchodě Crossphere.