Jdi na obsah Jdi na menu

Brutal Assault potvrzuje Children Of Bodom, Jesu a The Agonist!

30. 11. 2013

Datum: 06.08.-09.08.2014                 Místo: Vojenská pevnost Josefov, Jaroměř 

brutal-assault-2014.jpg

Festival Brutal Assault 2014 přichází s trojicí čerstvě potvrzených kapel, v jejímž čele figuruje jméno severských melodiků CHILDREN OF BODOM! Finská formace dlouhodobě patří mezi nejatraktivnější jména současné metalové scény a pro letošní rok připravila svým fanouškům dárek v podobě nové desky „Halo of Blood“. Charismatický frontman Alexi Laiho a jeho družina přehrají kromě nového materiálu také kompletní průřez svou bohatou diskografií.



Dalším zářezem se stává Justin Broadrick a jeho hudební dítě v podobě post-metalové formace JESU. Bývalý kytarista Napalm Death, který proslul zejména svým působením v kapele Godflesh, nechal v roce 2003 vzniknout dalšímu ze svých geniálních projektů, který dostal jméno JESU. Od této doby vydali pět dlouhohrajících desek, ta poslední z letošního roku nese název „Every Day I Get Closer to the Light From Which I Came“.



Třetí novou kapelou se stávají kanadští THE AGONIST. Ačkoliv je jejich tvorba založená na metalcoru, jsou výrazně progresivnější, než je tomu u většiny kapel v tomto populárním žánru. V čele s nepřehlédnutelnou Alissou White-Gluz jsou THE AGONIST považování za přední inovátory metalcore scény.

 

Nově potvrzené kapely

 

Children Of Bodom

     Children Of Bodom[FI]

     Hudební styl: melodic metal

 

 

 

 

Jesu     Jesu[UK]

     Hudební styl: metal / shoegaze

 

 

 

 

The Agonist

     The Agonist[CA]

     Hudební styl: metalcore

 

 

 

 

Doposud potvrzené kapely

Související:

Brutal Assault představuje další várku potvrzených kapel!

Headlinerem metalového festivalu Brutal Assault budou Slayer!