Jdi na obsah Jdi na menu

Čarodějáles láká na švédské The Hives a finskou legendu Waltari!

29. 3. 2014

Datum: 30.04.2014                                                  Místo: Koupaliště Riviéra, Brno

carodejales2014.jpg

Brno City Rock Festival ČARODĚJÁLES v tradičním „čarodějnicovém“ termínu 30. dubna již posedmé v čarovném areálu brněnského říčního koupaliště Riviéra zapálením vatry odstartuje sezónu open air festivalů! Severní vítr přivane hlavní hvězdy obzvláště vypečeného line upu od 15.00 hod. na tři pódia.

Jedna z největších světových ikon garage punk rockové scény, švédští THE HIVES spojují strohé drtivé kytarové riffy a hystericky exaltovaný zpěv s image seriózních hudebníků symfonického orchestru ve smokingu a cylindru, žáčků nedělní školy nebo černobílých toreadorů. Jejich divoká a neuvěřitelně energická show patří mezi to nejlepší co na současné světové rockové scéně vůbec můžete zažít! Prodali miliony svých alb po celém světě, mají pevné místo mezi headlinery mnoha světových festivalů, v Česku oslnili na ROCK FOR PEOPLE 2007, ale letos je u nás jinde než na ČARODĚJÁLESU neuvidíte!



Finská crossover legenda WALTARI, v tuzemsku, a obzvláště v Brně vždy velmi oblíbená, dorazí se speciálním programem postaveném na nejslavnějším albu Torcha! Ten předvede pouze na jednom koncertu v rodných Helsinkách a na ČARODĚJÁLESU 2014! Jejich osobitá směs hard rocku, metalu, disca, hip hopu, techna a worldmusic je natolik nadčasová, že nadchne nejen pamětníky „devadesátek“ ale oslovuje i rockery napříč stylovým a věkovým spektrem.

025.jpgWaltari (foto: Angelika Špicarová)

Ze Slovinska přiveze svůj Ska Punk Hard Core Reggae Metal, vypilovaný stovkami koncertů nejenom na evropských festivalech, i v Česku už dobře známá energií nabitá formace ELVIS JACKSON.                                                    

Ještě více z jihu překvapivě přisviští elektrorockový nářez milánských F.O.O.S., spolehlivě zahánějící vzpomínky na typickou italskou pop music.

Nejpopulárnější česká punk rocková parta VISACÍ ZÁMEK se vrátí po dvou letech, poprvé se představí ska rockoví PRAGUE CONSPIRACY, speciálně pouze pro ČARODĚJÁLES obnoví své punkrockové trio z raných začátků post folkový „buránek“ XAVIER BAUMAXA, příležitost  dostanou momentálně nejpopulárnější brněnské kapely ČANKIŠOU, POLETÍME? či MUCHA,  ale i nejčerstvější mladá krev. Půlnoc odpálí závěrečnou pekelnou pyroshow světem protřelé  black metalové legendy ROOT. Nebude chybět ocenění nejůžasnějších čarodějnic, občerstvení všeho druhu a mnohá další překvapení!

Cena vstupenek do 31. března je pouhých 290,- Kč, do 29. dubna pak 360,- Kč a v den konání 500,- Kč. Předprodej v sítích Ticketpro a Ticketstream + poplatky prodejce.