Jdi na obsah Jdi na menu

Festival Cinda Open Air (COA) se v roce 2013 vrací v celé své kráse!

11. 4. 2013

Datum: 08.06.2013                                   Místo: Cinda restaurant - Císařská louka, Praha 5 

cinda-open-air.jpgFoto - zdroj: festivalguide.cz 

Festival Cinda Open Air (COA) se v roce 2013 vrací v celé své kráse. Na svém čtvrtém vydání předvede špičku nejen naší taneční scény, ale budete se moct těšit hned na dva zahraniční hosty. Jak už bývá na festivalu zvykem, nabídneme i několik žánrově odlišných scén, jmenovitě Main stage, Techno.cz stage a Naked Prague stage. V doplňkovém odpoledním programu nebudou chybět sportovní atrakce a vybavená chill out zóna. Nesmíme také opomenout další bonus pro návštěvníky tohoto ročníku, a tím budou dva bazény o průměru 3,5 m pro osvěžení těla i duše a také pro relaxaci.

Event se tento rok opět vrací do prostor restaurace, kde festival před čtyřmi lety vznikl. Prostor byl přes celou zimu zrekonstruován a byl zútulněn pro vaší větší spokojenost.

COA tento rok nabídne pouze jedno vydání, ale netruchlete, o to bude vymazlenější. S tímto vydáním se nám festival nově přesouvá do dřívějšího termínu festivalové sezóny, a to na 8. června. Doba konání zůstává stejná jako vždy, a to od pravého poledne až do 22. hodiny večerní. Následovat bude opět veleúspěšná afterparty v nedalekém klubu Phenomen.

Vstupenky na čtvrtý ročník pořídíte v síti TICKETSTREAM od 200Kč + poplatky, ale POZOR! - počet vstupenek za tuto zvýhodněnou cenu je omezen. Poté se cena zvyšuje na 250Kč + poplatky, a ta přetrvá až do 7. června.

Ti z vás, co propásnou výhodné ceny vstupenek, mají ještě jednu možnost , tou je pořízení vstupenky na každé z warm up party. Kompletní seznam warm upů najdete na webu festivalu www.cindaopenair.cz.

Opět se těšíme na vaši přízeň a věříme, že vám přineseme další nezapomenutelné zážitky z tohoto léta.

Cinda Team

Program

Main Stage:
Jay Lumen (HU), Roberto Savaggio (DE), Michael Burian, Enrico vs. Béďa, Orbith,
Elite vs. Adlet, Subgate vs Finidi, Kifli vs. Peet Sanders, T Mike (SK)

Techno.cz stage:
Agent, Spiriakos, Steen & Keeper, Calbee, K. Sandra, Chud, Farrelly, Ravic, D-Niel & Otiatros, Golpe

Naked Prague stage:
Michael C, Mike Mex, Mike M, Mylo, Styx, Jaqullin, Mark Evill, P-jay, Beck

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář