Jdi na obsah Jdi na menu

Prvnímu Only Open Air Festivalu bude kralovat Calvin Harris!

25. 4. 2014

Datum: 08.08.2014                             Místo: Incheba Expo, Praha - Holešovice

calvin-harris-festival2014.jpgCalvin Harris (foto - zdroj: pxwallpaper.com)

Praha zažije premiéru nového festivalu! Dvanáctihodinová show složená z předních hvězd světové taneční scény, která uspokojí až 15.000 návštěvníků, se odehraje 8. srpna v areálu Incheba Expo Praha.

Prvnímu Only Open Air Festivalu bude kralovat skotský DJ, producent a zpěvák Calvin Harris. Jeho speciální vystoupení v Praze bude zároveň jediným v rámci Česka, Polska, Slovenska a Rakouska v tomto roce.

Headlinera Calvina Harrise doplní holandský DJ a producent R3HAB. Jak už název festivalu napovídá, těšit se můžete opravdu na festival pod širým nebem. Celý festival nabídne minimálně sedm světových umělců současné EDM a zajímavý doprovodný program.

Calvin Harris, David Guetta, Tiësto a pak dlouho nikdo. Adam Richard Wiles dosáhl ve třiceti letech snad všech cílů, které si před šesti lety vytyčil. Špičková producentská činnost s hvězdami jako Rihanna, Dizzie Rascal, Example, LMFAO, Alesso, Ellie Goulding nebo Florence and the Machine jej automaticky vystřelila na vrchol taneční a popové hudby. Cit pro tvorbu u tohoto umělce, který vyprodukoval skladby jako "Feel So Close", "Under Control" nebo "We Found Love", je až neskutečný. Svými devíti hity z jednoho alba, které se umístily v britském singlovém žebříčku, překonal i rekord Michaela Jacksona. Za rok 2013 byl nominován na ceny Grammy v kategoriích Nejlepší taneční nahrávka (Sweet Nothing) a Nejlepší taneční album (18 Months). V témže roce byl Calvin Harris podle magazínu Forbes označen za nejlépe placeného DJe planety.



Program festivalu bude rozdělen do dvou částí:

Denní část festivalu (17:00 – 22:00) proběhne pod širým nebem v rámci výstavištního areálu.
Vystupující umělci: Calvin Harris, další zahraniční jména budou oznámena.

Noční část festivalu (22:00 – 05:00) proběhne v Průmyslovém paláci.
Vstup povolen osobám od 18-ti let!
Vystupující umělci: jména zahraničních interpretů budou oznámena.

V prodeji jsou vstupenky na denní část festivalu (Day Pass) a vstupenky na celý festival (Full Pass).

Prodej vstupenek probíhá exkluzivně v síti
Ticketportal.

calvin-harris-2014.jpg