Jdi na obsah Jdi na menu

Američtí hiphopoví Black Moon přijedou do Prahy s živou kapelou!

1. 11. 2014

Live: Black Moon + Champion Sound        Support DJs: Richard a Quip       

Datum: 30.11.2014                                                    Místo: Lucerna Music Bar, Praha

blackmoon2014.jpgBlack Moon (foto - zdroj: musicbar.cz)

Enta Da Boombox
Black Moon (Bucktown, USA) + Champion Sound
Support DJs: Richard (Mecca Audio) a Quip

Hlásíme se živě z černého měsíce. Netrvalo to měsíc, ale pár let. Je to malý krok pro malé, velké rappery Buckshota a 5ft, ale velký krok pro milovníky klasickýho rapu. V neděli 30. listopadu přistanou američtí Black Moon v pražském Lucerna Music Baru a na palubě s nima budou Champion Sound.

Přesně tak. Poctivej devadesátkovej boom bap přímo z Bucktown USA, co tě sfouknul letos na Kempu jak svíčku, se vrací na místo činu. Jen o sto kiláků nalevo. V Praze, kultovní LP „Enta Da Stage” živě na kulatým pódiu Lucerna Music Baru. Přesně to je to místo, kde můžeš za měsíc salutovat generálům Boot Camp Cliku. Buckshot a 5ft budou krotit mikrofony a záda jim nebude hlídat DJ Evil Dee, ale živá kapela. #1SOUND aka Champion Sound. Jak to? To jsou ty od Pragofky a ty, co teď vyprodali velkou Lucernu s Wichem a tak? Jo, přesně tak. The original rude bwoy crew z Prahy nehrají jen jako domácí, fousáči z Žampyjonu jedou s Black Moon celý Evropský tour. Stejně jako ho jeli před dvěma lety s Diamondem D, jen tentokrát se s US MCs představí i na rodné hroudě.

A aby byla pocta klasikům úplná, budou stát zasloužilí umělci i za koly z oceli – do provozní teploty tě nažhaví DJ Richard a DJ Quip. Je to v neděli, hoď se do gala. Legíny nech klidně doma a provětrej begoury a Timberlandy a dobře si rozmysli, co odpovíš, až uslyšíš Black Moon halekat „who got da props?“ Nebo kolik MC’s ještě bude potřeba zdissit, než to pochopíš, že tohle ti nemůže uniknout?

Vstupenky jsou k dispozici za 350,- Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim.

Web: lucerna.musicbar.cz