Jdi na obsah Jdi na menu

Android Asteroid pokřtí novou desku v Lucerna Music Baru!

15. 12. 2014

Live: Android Asteroid

Datum: 18.12.2014                                       Místo: Lucerna Music Bar, Praha

android_asteroid_2014.jpgAndroid Asteroid (foto - zdroj: musicbar.cz)

Co se stane, když smícháte západoafrický beat kmene Joruba s moravským cimbálem? Zjistíte to, když přijdete 18. prosince na křest nové desky „Íkaros” kapely Android Asteroid v pražském Lucerna Music Baru.

O Android Asteroid jste už asi slyšeli. Jako první česká skupina loni nahráli desku v Abbey Road Studios v Londýně, ve stejných prostorách, kde vznikaly hity The Beatles a dalších legend. Měli vždycky velké plány a nikdy se nebáli pustit tam, kde by se jiní zastavili. Vždy se obklopovali prvotřídními muzikanty a do každého nového projektu se pustili se záviděníhodnou energií. Nyní paprsky jejich nadpozemské síly míří k dosažení dalšího snu: desky s názvem „Íkaros”.

Deska se nahrávala ve špičkovém Studiu Svárov pod vedením hudebního inženýra a kytaristy Android Asteroid Lukáše Martínka. Kromě Jana a Tomáše na něm uslyšíte vokály kosmické Anny Marii Almeidy, baskytaristu Marka Minárika, klavíristu Viliama Béreše a legendárního kontrabasistu Josefa Feča. Mastering v New Yorku s držitelem Grammy Tomem Coyem, design desky s jedním z Top 200 světových grafiků Pavlem Fuksou.

Android Asteroid se rozhodli svou novou desku „Íkaros” vydat i na vinylu, a aby se jim přání splnilo, šli svým fanoušků naproti prostřednictvím veřejné sbírky na internetu. Projekt byl úspěšně ukončen 11. prosince, finanční výtěžek se vyšplhal až na 80 900 Kč! Pro každého, kdo se podílel, jsou připravené odměny včetně CD, vinylu nebo vstupenky na křest 18. prosince v Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 200,- Kč + poplatky jsou k dispozici na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a GoOut.cz. Na pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den konání budou lístky za 250,- Kč.