Jdi na obsah Jdi na menu

BirdPen oznamují možnost předobjednání nového alba a koncert v České republice!

11. 8. 2014

Live: BirdPen 

Datum: 17.10.2014                                                               Místo: Klub 007, Praha

birdpen-2014.jpgBirdPen (foto - zdroj: birdpen.com)

"Zdravíme všechny, máme skvělou zprávu. Jsme velmi potěšeni, že vás můžeme informovat o třetím album BirdPen s názvem In The Company of Imaginary Friends, které vyjde letos na podzim. Rozhodli jsme se, že se spojíme s PledgeMusic a uděláme věci trochu jinak. Chceme mnohem lépe zapojit vás, naše skvělé fanoušky, aby byl celý zážitek z alba mnohem zajímavější.

Za vaše příspěvky budete moci získat podepsané kopie alba, vybrané listy textů s osobním věnováním, vaše jméno bude uvedeno v bookletu, k dispozici budou exkluzivní trička a dokonce i jedna z našich akustických kytar!

Váš příspevek bude investován do míchání, masteringu, propagaci a produkci našeho nového alba. Za to vám budeme moci prostřednictvím PledgeMusic poskytnout výhradní přístup k albu dříve, než komukoliv jinému. Kromě toho ale také získáte přístup k exkluzivním videím, demo nahrávkám, vysílání a k dalšímu exkluzivnímu obsahu BirdPen.

Konečně, část vybraných příspěvků darujeme ve prospěch aktivit pro podporu duševního zdraví prostřednitvím charity Sane, kteří pracují na zvýšení povědomí proti stigmatizaci duševních onemocnění, poskytují péči a podporu lidem s duševními onemocněními a iniciují výzkum příčin a léčby vážných problémů duševního zdraví.

Prosím připojte se k nám a staňte se součástí BirdPen a našeho třetího alba."

Dave Pen & Mike Bird

BirdPen představí své nové album pražskému publiku na strahovské Sedmičce 17. října od 19. hodin. Album je možné předobjednat zde: http://www.pledgemusic.com/projects/birdpen.

Vstupenky za 200,- Kč + poplatky jsou k zakoupení na GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro, na místě v den koncertu pak za 250,- Kč.