Jdi na obsah Jdi na menu

Brněnská Citadela s Ferry Corstenem zná svůj kompletní line-up!

2. 1. 2015

Live: Ferry Corsten, Giuseppe Ottaviani, Bryan Kearney,...     

Datum: 13.02.2015                                                        Místo: Boby centrum, Brno

ferrycorsten2015.jpg

Další vydání oblíbené party Citadela zná své datum, místo konání a už i kompletní line up. Brněnské Boby centrum se 13. února opět rozezní v duchu kvalitní elektronické hudby, celému večeru bude kralovat legenda holandské taneční scény Ferry Corsten.

Tento čtyřicetiletý rodák z Rotterdamu má za svoji dvacetiletou kariéru na svém kontě několik desítek světových ocenění, namátkou - „nejlepší producent roku“ na Ericsson Music Awards, „nejlepší trancový DJ“ na Ibiza DJ Awards, pravidelně je hodnocen jako jeden z deseti nejlepších DJů světa. V anketě DJ MAG již mnohokrát držel přední pozici do 10. místa oblíbenosti, několikrát obsadil 5. nebo 6. místo této oblíbené ankety. Po celém světě respektovaný DJ, producent a remixér jmen jako Duran Duran, Moby, Public Enemy či U2, je jednou z nejzásadnějších postav světové tranceové scény!

Za více než 20 let na taneční scéně si Ferry Corsten vybudoval velmi silnou pozici – díky obrovské oblibě u fanoušků, ale hlavně díky své neutuchající energii a práci, které se stále věnuje naplno. Za sebou má celou řadu vlastních producentských kousků, mnoho ko-produkcí, několik autorských alb, spolupracuje se známými zpěváky, skupinami a hudebníky (za zmínku pak stojí U2, The Killers, Faithless, Moby nebo William Orbit), věnuje se charitativní činnosti a samozřejmě, vystupuje na všech zásadních světových eventech.

Dalším z hvězdného zahraničního obsazení únorové Citadely bude opět velmi výrazná a známá postava taneční scény, která si za mnoho let svého neúnavného a cílevědomého působení na poli tranceové hudby získala srdce mnoha tisíců fanoušků po celém světě. Italský DJ a producent, známý z projektu NU NRG, kde působil společně s Andrea Ribecou a Giacomem Miccichém, se kterými ve svých počátcích vydával první tracky u respektovaného Paul van Dykova Vandit Records. Autor celé řady skvělých remixů, vlastních tracků a celkem tří alb se od roku 2005 věnuje také své sólové kariéře a je dodnes jedním z nejzásadnějších DJů tzv. pure trance music – Giuseppe Ottaviani.

Třetí ze zahraničních hvězd Citadely pochází z Irska a právem se řadí mezi nejoblíbenější jména tech-tranceového nebe. DJ, který svou kariéru započal v roce 2000 se záhy vryl fanouškům do širšího povědomí díky pravidelnému vysílání svých show na rádiích Energy FM a Kiss FM. O několik málo let později vydává spolu s kamarádem Johnem O’Callaghanem svůj producentský debut „Restricted Motion“, který z něj dělá záhy ostře sledovanou postavu novodobé taneční scény. Svůj talent a nadšení tento DJ potvrdil i na budoucích vydaných deskách, kdy mu vychází i autorské tracky a remixy pro mnoho zvučných jmen. Na Citadele se představí neúnavný dříč, který si svým charismatickým vystupováním dokáže okamžitě získat publikum na svou stranu – Bryan Kearney.

Celé obsazení pak doplní špička domácí taneční scény – majitel labelu Bohemian Records, autor celé řady skvělých tracků a ikona české elektronické hudby, Michael Burian. Nebude chybět ani první dáma a nejoblíbenější DJka České republiky, Lucca a duo Matamar.

Vstupenky na tuto událost exkluzivně nabízí předprodejní síť Ticketpro, a to od 599,- Kč (vstupné se bude postupně zvyšovat), 999,- Kč za VIP po VIP GOLD s neomezenou konzumací za 2499,- Kč.

Web: www.facebook.com/events/256747067868086