Jdi na obsah Jdi na menu

Bryan Adams opět zahraje v České republice!

23. 11. 2013

Live: Bryan Adams

Datum: 18.06.2014          Místo: Velodrom, Brno

bryan_adams_2013.jpgBryan Adams (foto - zdroj: en.wikipedia.org)

Bryan Adams, jeden z nejlepších rockových umělců na světě, se vrací do ČR. Tentokrát se však fanouškům představí v rámci koncertu pod širým nebem 18. června 2014 na brněnském Velodromu.

Pověst jednoho z nejlepších rockových zpěváků na světě získal především díky svým nezapomenutelným koncertům, kterých odehraje kolem 120 do roka. Stále populární Bryan Adams se svými rock' n' rollovými peckami koncertuje na šesti kontinentech již více než tři desítky let.

Kanaďan Bryan Adams patří mezi nejvýraznější zpěváky a skladatele populární hudby osmdesátých a devadesátých let. Neformálně oblečen do modrých džínsů a bílého trička, s elektrickou kytarou v ruce prezentující poprockové skladby, si získal oblibu fanoušků po celé zeměkouli. Bryan má na svém kontě celou řadu alb ověnčených multiplatinovým prodejem. Skladby z jeho pera se objevily nejenom na předních příčkách hitparád, ale zazněly i v několika filmových klasikách.

Adamsovy kvality jsou znát nejenom z nahrávek, kterých má na svém kontě kolem desítky, ale i z koncertů. Výběr toho nejlepšího představí Bryan Adams se svou doprovodnou kapelou i na svém červnovém koncertě na brněnském Velodromu. Půjde o umělcovu pátou zastávku u nás od roku 2003, kdy zde vystoupil poprvé.

Vstupenky od 990,- Kč do 1290,- Kč jsou v prodeji v síti Ticketpro.