Jdi na obsah Jdi na menu

DJ Bobo se premiérově představí v Brně!

13. 3. 2015

Live: DJ Bobo     

Datum: 20.06.2015       Místo: Boby centrum, Brno

dj_bobo_2015.jpg

Legenda a eurodanceový král 90. let zavítá 20. června poprvé do Brna, do nově zrekonstruovaného Boby centra. Hity jako „Everybody”, „Somebody Dance With Me”, „Take Control” či „There Is A Party” zazní živě od toho nejpovolanějšího a v místě, kde býval a je tento švýcarský popový hudebník ikonou! Očekávejte pecky svého mládí, hříšné tanečnice, show s multimediálními efekty, a to celou noc!

DJ Bobo, vlastním jménem Peter René Baumann, je slavný švýcarský DJ, popový hudebník, zpěvák a tanečník, produkující muziku ve stylu eurodance. Původně vyučený pekař a cukrář pronikl do světa hudby v roce 1993 se svým hitem „Somebody Dance With Me”. Nejdříve dobyl Švýcarsko a o dva roky později celou Evropu.

Na rozdíl od jiných hvězd 90. let, DJ Bobo své hity produkoval i v další dekádě a pravidelně pořádá tour po celé Evropě - poslední turné The Cirkus zaznamenalo vyprodané hokejové haly a „standing ovation” po celé Evropě.

V České republice DJ Bobo vystoupil jako oficiální předskokan Michaela Jacksona v roce 1996 na pražské Letné, do Brna přilétá poprvé, a to rovnou do prostor, kde býval na Moravě hráván nejčastěji. Boby centrum tak bude 20. června tím dějištěm, kde všichni zavzpomínáme na 90. léta.

Těšte se na energický koncert s kapelou a tanečníky, velkolepou světelnou show, stejně jako na většinu hitů ve starém i novém hávu. Už 20 let baví DJ Bobo své fanoušky při velkých i malých tour po celém světě. „King of Dance” nám znovu ukazuje, že právem drží žezlo krále dance music.

Vstupenky v cenových relacích od 499,- Kč do 2499,- Kč jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro.