Jdi na obsah Jdi na menu

Energická španělská skupina Che Sudaka míří do Prahy!

7. 12. 2014

Live: Che Sudaka

Datum: 25.01.2015                              Místo: Lucerna Music Bar, Praha

che-sudaka-2015.jpgChe Sudaka (foto - zdroj: musicbar.cz)

Barcelonská kapela Che Sudaka je považována za vlajkovou loď žánru mestizo music. Kdekoliv se dva argentinští bratři Leo a Kachafaz společně s kolumbijskými kámoši Cheko a Jotou objeví, jejich fůze cumbia, ska a punku garantuje rozjetou párty až do rána.

Jejich expresivní sociokritické texty odstraňují ideologické nebo psychologické hranice a snaží se bránit lidskou koexistenci proti politickému a mediálnímu tlaku. Dřívější ilegální imigranti z barcelonských ulic mají za sebou festivalová vystoupení ve čtyřiceti různých zemích a odehráli více jako 1500 koncertů po celém světě. Jejich hudební kořeny vycházejí z jihoamerické populární kultury a legendárních kapel jako The Clash, Mano Negra a Los Fabulosos Cadillacs. Ohromující energie, kterou dávají svým fanouškům, je jejich hlavní značkou. 

Na konci října vydali Che Sudaka šesté studiové album nazvané „Hoy”. Novou desku představí 25. ledna v pražském Lucerna Music Baru. Od Kolumbie po východní Evropu, od Mexika po Japonsko, Che Sudaka zvou na svou fiestu a nemůžou se dočkat, až spolu s vámi obrátí svět naruby.

Vstupenky jsou k dispozici na www.musicbar.cz a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a GoOut.cz za 300,- Kč + poplatky. Na pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.

Web: www.musicbar.cz