Jdi na obsah Jdi na menu

Energičtí Kissin' Dynamite zavítají do České republiky!

30. 8. 2014

Live: Kissin' Dynamite  Special guest: Ultimate Music Covers

Datum: 03.10.2014                       Místo: Masters Of Rock Café, Zlín

kissin_dynamite-2014.jpgKissin' Dynamite (foto - zdroj: ticketportal.cz)

Velká naděje německé hard ‘n’ heavy scény - tak se donedávna říkalo partě mladíků ze Švábska Kissin' Dynamite. Ovšem od roku 2008, kdy kapela vydala debutovou desku „Steel of Swabia“ (přičemž její zpěvák Hannes Braun měl pouhých 16 let!) se mnohé změnilo.

Už na druhém albu jim vokály na titulní věc „Addicted to Metal“ ochotně nazpíval Udo Dirkschneider a skupina se z německy mluvících zemí dostala do světa. Díky chytlavosti, síle a energii byla třetí deska „Money, Sex & Power“ přijata i staršími a fanouškovská základna se začala neuvěřitelně rozrůstat.

Co víc, Kissin' Dynamite dovedou z pódia i pobavit a jejich koncerty se tak mění na divokou party! Jedna taková proběhne v pátek 3. října ve Zlíně, kde se kapela zastaví v Masters Of Rock Café a to v rámci turné Megalomania Over Europe.

„Megalomania“ - tak se jmenuje chystaná studiová deska, která by se k fanouškům měla dostat začátkem školního roku. Kissin' Dynamite ji naživo představí i ve zlínském Masters Of Rock Café - na jediném koncertě v České republice.

Jako host turné vystoupí duo rockerů UMC (Ultimate Music Covers), které s kytarou a bicími předělává popíkové hitparádové šlehy do bezesporu zajímavé heavy podoby.

Vstupenky na koncert Kissin' Dynamite jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal za 490,- Kč (zaváděcí cena platná do 31. srpna).

Web: www.mastersofrockcafe.cz