Jdi na obsah Jdi na menu

Jedineční J.A.R. oslaví v pražské Lucerně 25 let!

10. 11. 2014

Live: J.A.R.

Datum: 17.11.2014                Místo: Lucerna-Velký sál, Praha

jar-25leti.jpgJ.A.R. (foto - zdroj: lucpra.com)

J.A.R. oslaví 17. listopadu ve Velkém sále pražské Lucerny 25 let své existence. Vystoupí s řadou speciálních hostů, mezi nimiž nebudou chybět Xavier Baumaxa, Vojtěch Dyk, Matěj Ruppert, Vladimir 518, Tereza Černochová, Markéta Foukalová a další dechberoucí překvapení...  

Uteklo to jako voda a z bandy bláznivých recesistů se po pětadvaceti letech stal vážený band. J.A.R. to vzali přes „Jakýpak vokolky”, „Tak tady M.A.S.H.”, „Maximig”, „Bulhári”, „Metamegamastítko” až po „Jsem pohodlný” či „Hamas” a vtiskli určité vrstvě posluchačů do mozků i duší nezapomenutelné zážitky dvojího druhu. Jeden je umělecký, když přes vypiplané desky s nápaditými obaly zaútočí na duše každého znalce hudby a druhý je emocionální, a to, když se celá desítka hráčů dostane do koncertního varu a oni spolu s publikem začínají ztrácet pojem o realitě.

Podzimní turné J.A.R. projíždí nejlepší kluby v Česku a vyvrcholí ve Velkém sále pražské Lucerny. Přijďte si ulítnout na tom nejlepším, co současná česká hudba nabízí a přitom se, nehledě na počasí, s chlapíkama na pódiu pořádně rozJAŘit.

Vstupenky na pražský koncert J.A.R. jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro za 390,- Kč.

Web: www.lucpra.com