Jdi na obsah Jdi na menu

Legendární holandské duo Twenty 4 Seven zavítá do Prahy!

16. 6. 2014

Live: Twenty 4 Seven                Support: DJ Martin Hájek                           

Datum: 05.07.2014                               Místo: Dance Union Club, Praha

twenty-4-seven-2014.jpg

Dance Union Club a Kiss98 představují exkluzivní vystoupení legendární kapely z 90. let Twenty 4 Seven. V rámci této akce bude za mixem stát stálice naší scény DJ Martin Hájek, který společně s Michalem Davidem uvádí pořad Diskopříběh. V novém prostoru zazní zcela jistě oblíbené hity "Slave To The Music", "Is It Love" a mnoho dalších.

Formace Twenty 4 Seven od svého prvního singlu “I Can´t Stand It” (1989) prodělala několik personálních změn. Idea, rytmus a energie jejich tanečních skladeb však zůstala stejná! Projekt má na svém kontě milióny prodaných alb a 13 top ten hitů. Momentální složení diskotékové legendy Twenty 4 SevenRaper Stay-C, zpěvačka Lil Ann a producent Ruud van Rijen.

Twenty 4 Seven je nizozemská formace, která patřila v České republice rozhodně k těm nejpopulárnějším kapelám devadesátých let. Tato skupina, ve které také působil Captain Holywood Project, si získala mnoho fanoušků a skladby "Slave To The Music", "Take Me Away" nebo "Is It Love" se staly klasikou v diskotékové historii.

Přijďte si užít zlaté časy 90. let na exkluzivní V.I.P. SHOW do Dance Union Clubu na Vinohradské 25, Praha 2.

Vstupenky za 590,- Kč jsou k dispozici v předprodejní síti Eventim.