Jdi na obsah Jdi na menu

Man Without Country se chystají na Česko!

25. 8. 2013

Live: Man Without Country

Datum: 16.09.2013          Místo: Lucerna Music Bar, Praha

man-without-country-2013.jpgMan Without Country (foto - zdroj: thecultcollective.com)

Ke svému názvu tohle duo z Jižního Walesu říká - "jako bychom nikam nepatřili”.

Možná to je jejich atmosférickou, často nelehkou zvukovou paletou. Kytarové vlnění ledovců se setkává s pulsem syntezátorů, ale je schopno překvapit klenutou melodií ve chvíli, kdy to nečekáte.

Man Without Country na svém desetipísňovém debutu "Foe" pracují s technologiemi svěže. Album bylo produkováno povětšinou v ložnici Tomase. Míchal ho Ken Thomas. který mimo jiné pracoval na deskách Sigur Ros’ "Takk" a "Saturdays = Youth" od M83, nebo dříve zanechal svůj otisk na albech kapel jako Psychic TV, 23 Skidoo a Clock DVA.



"Foe" je 45 minut komplexní a kompletní hudby. Naživo jsou MWC hluční, vrstevnatí - s minimem pódiových reflektorů. Jako by byli zahaleni mlhou tajemna - tématem, které se prolíná jejich vizuálním doprovodem. Kombinace zamlženého shoegaze a rytmické elektroniky je takhle nahlas naprosto majestátní.

16. září dorazí kapela do Prahy, aby odehrála svůj koncert v Lucerna Music Baru. Vstupenky za 200,- Kč + poplatky zakoupíte v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a na webu www.musicbar.cz. Na pokladně LMB bez poplatku. V den koncertu na místě za 250,- Kč.



Více info:

www.facebook.com/manwithoutcountry
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion