Jdi na obsah Jdi na menu

N.O.H.A. a 100°C zahrají na Your Choice Party!

14. 9. 2014

Live: N.O.H.A., 100°C, DJ Macio a El Jay

Datum: 25.09.2014           Místo: Lucerna Music Bar, Praha

n.o.h.a.2014.jpgN.O.H.A. (foto - zdroj: musicbar.cz)

Server Objevtevicemuziky.cz přichystal v pražském Lucerna Music Baru na čtvrtek 25. září nadupanou Your Choice Party, na které jako hlavní hvězdy vystoupí N.O.H.A. a 100°C. O afterparty se postarají DJ Macio a saxofonista El Jay.

N.O.H.A. na pódiu exceluje jako smršť, vydávající ze sebe nakažlivou pozitivní energii, což potvrdily reakce na četná vystoupení během letošních festivalů po Evropě. N.O.H.A. svou očividnou sympatií pro tradiční hudbu a multikulturnost rozbíjí hranice mezi různými hudebními směry i světovými kontinenty a přirozeným způsobem tak spojuje dynamický nadupaný groove s živou, veselou a hravou performancí. To je od září 2013 umocněno přítomností nové zpěvačky Kaia Brown, která svým osobitým projevem dodává hudbě i živým vystoupením N.O.H.A. novou hudební i vizuální dimenzi.

100°C je česká kapela, která pochází z Mariánských Lázní. 100°C velmi unikátním a propracovaným způsobem mixují reggae, dub a rock’n'roll. Skupina odehrála ve své historii již přes 700 koncertů v klubech a na festivalech v ČR i v zahraničí.

Your Choice Party zakončí osvědčená dvojice Dj Macio a saxofonista El Jay.

Akce se mohou zúčastnit pouze osoby starší 18 let.

A skvělá zpráva na závěr – lístky jsou k mání po registraci skoro zdarma. O vstupenkách se informujte na www.objevtevicemuziky.cz.