Jdi na obsah Jdi na menu

Pop-punkeři All Time Low plní slib a vrací se do Prahy!

3. 12. 2013

Live: All Time Low

Datum: 26.02.2014          Místo: Roxy, Praha

alltimelow-2013.jpgAll Time Low (foto - zdroj: fource.cz)

Baltimorští pop-punkeři All Time Low se více než po roce vrací opět do Prahy! Loňské vyprodané představení v Paláci Akropolis mělo takový úspěch, že si kapela i fanoušci řekli o další nálož. Koncert kapely All Time Low se koná 26. února 2014 v klubu Roxy.

Kluci již na loňském koncertě slíbili fanouškům brzký návrat a své sliby rozhodně plní. Kapela se sem zastaví v rámci svého turné "A Love Like War: European Tour". Stejnojmenný singl snad už všichni známe a je předzvěstí toho, že koncert bude stát opravdu za to.

Formace All Time Low vznikla již v roce 2003, kdy všichni členové byli ještě školou povinní a hudbu brali jako dobrý způsob na zabití nudy. Tenkrát si zkoušeli hrát hity svých oblíbenců Blink-182 nebo Green Day. Až v maturitním ročníku začali brát hrání opravdu vážně. To bylo v roce 2006, kdy se rozhodli podepsat smlouvu s labelem Hopeless Record. U něj jsou až na malou přestávku dodnes.

V roce 2007 zažili největší boom a jejich hudba se začala hrát úplně všude. Je melodická, chytlavá a tak trochu rebelská - perfektní kombinace. Jedna z písní, "Painting Flowers", se dokonce objevila na soundtracku slavného Burtonova filmu Alenka v říši divů. Kapela už má na svém kontě pět studiových alb. To poslední, "Don’t Panic", vyšlo v roce 2012. Pochází z něj například hitovka "Backseat Serenade", která lítá éterem i našich tuzemských rádií.

Kapela se na svůj druhý pražský koncert už velice těší. A pořadatelé nepochybují o tom, že mnoha fanouškům tato show udělá ohromnou radost. Neprošvihněte tedy šanci vidět All Time Low v Praze, již 26. února 2014 v Roxy.

Vstupenky za 570,- Kč + poplatky jsou v prodeji v síti Ticketpro.

 

Pořadatel: http://www.fource.cz/