Jdi na obsah Jdi na menu

Rapper Big Sean zavítá do Prahy jako součást Excelent Jukebox!

16. 3. 2015

Live: Big Sean

Datum: 14.06.2015                                             Místo: Lucerna Music Bar, Praha

big-sean-2015.jpgBig Sean (foto: Robert Wunsch)

Koncertní série Excelent Jukebox se opět může pyšnit zajímavým přírůstkem. Americký rapper Big Sean se totiž v rámci této série představí 14. června v pražském Lucerna Music Baru.

Big Sean je ve světě rapu pojem – kluk z Detroitu, který neváhal jet před budovu rádia, kde dělal rozhovor Kanye West, aby mu vnutil své demo, který to dotáhl na celosvětově uznávaného rappera, který má na kontě tři alba a několik nominací a výher v prestižních anketách – Grammy, MTV, BET, Billboard. Právě jeho neodbytnost Westa zaujala a nakonec Big Seana zrekrutoval pro svůj label GOOD Music.

Big Sean navíc přiváží i nové album s názvem „Dark Sky Paradise”, která vyšla 24. února. Okamžitě po vydání se deska vyšplhala na vrchol žebříčku časopisu Billboard, a není se čemu divit, stačí zmínit jména jako Kanye West, Drake, Ty Dolla Sign, DJ Mustard, Ariana Grande nebo Travi$ Scott – ti všichni se na desce podíleli a pracovali.

Rozhodně je tedy na co se těšit, protože koncerty Big Seana jsou proslavené přívalem energie. Lucerna Music Bar se bude otřásat v základech – už 14. června v rámci série Excelent Jukebox.

Vstupenky na koncert za 520,- Kč jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a GoOut.cz.

Pořadatel: www.fource.cz