Jdi na obsah Jdi na menu

Švédsko vysílá do Čech své hudební poselství Crucified Barbara!

8. 9. 2014

Live: Crucified Barbara  Support: Supercharger (DK), Junkstars (SWE)

Datum: 29.09.2014                                              Místo: Rock Café, Praha

crucifiedbarbara2014.jpgCrucified Barbara (foto - zdroj: facebook.com)

Alfedus Music přináší koncert švédské dívčí hardrockové kapely Crucified Barbara v rámci jejich podzimní tour „In The Red“. Těšit se můžete nejen na skvělý hudební zážitek, ale i oku lahodící dívčí křivky.

Melodické hard-rockové riffy, šlapající rytmická sekce, divoká pódiová show – to vše v podání rádoby něžných bytostí, které zasvětily svůj život rock’n‘rollu útočí na Prahu. Kapela v rámci svého turné „In The Red“ european tour nevynechá ani Českou republiku, kam je pro hudební fajnšmekry přiváží agentura Alfedus music. Koncert proběhne v pondělí 29. září v pražském klubu Rock Café.

Crucified Barbara plánuje vypustit do světa své čtvrté řadové album se stejnojmenným názvem „In The Red“, které vyjde 10. září u vydavatelství Despotz records.

Jako support se představí švédští Junkstars, kteří celý večer odstartují a dál v divoké severské rock’n‘rollové jízdě bude pokračovat dánské seskupení Supercharger.

Vstupenky za 340,- Kč jsou k dispozici v Rock Café, na Ticket.alfedusmusic.cz a v předprodejních sítích Ticketstream a Ticketportal. Cena vstupenek na místě 390,- Kč.

Crucified Barbara v Praze / plakát