Jdi na obsah Jdi na menu

Syn Maxe Cavalery ze Sepultury Richie přiveze do Prahy svoji kapelu Incite!

28. 12. 2014

Live: Incite

Datum: 06.02.2015                                                      Místo: Futurum Music Bar, Praha

incite-2014.jpgIncite (foto - zdroj: minushead.com)

Kapela v sestavě Richie Cavalera, Christopher EL, Lennon Lopez, Dru Rome si na zvuku dává záležet a vytvořila pěkně ostré monstrum. Incite nešetří ďábelskými riffy a důmyslnými sóly.

V roce 2009 svým debutem „The Slaughter” pěkně rozčeřily vlny heavy metalu. Kritika album hodnotila jako „thrash, kterému prostě neodoláte”, singl „Army of Darkness” se dlouho držel v hitparádě Sirius Metal Charts a skupina projela Evropu, Kanadu, Austrálii a Spojené státy, společně s Dillinger Escape Plan a Soulfly. Cavalerovi tvrdá muzika nebyla cizí, vždyť získával ostruhy v Soulfly. Už ve svých dvanácti letech zpíval s nimi „Bleed” na OZZfestu 1998 a předtím si zajamoval na bicí na posledním koncertu Sepultury se svým nevlastním otcem Maxem Cavalerou. Od té doby nahrával jak se Soulfly, tak s Cavalera Conspiracy. Nicméně na druhém albu Incite se posunul na jinou úroveň.

Letos vydali svou třetí desku s názvem „Up In Hell” a aktuálně oznámili evropské turné na rok 2015.

Cavalera říká: „Když přijedeme do vašeho města, uvidíte skvostnou metalovou show. A po masakru vyrazíme zničit další město.”

Incite u nás hráli, když v roce 2012 vystoupili v Roxy jako support Soulfly. Tentokrát Incite zamíří do Futurum Music Baru, kde 6. února odehrají svůj sólový koncert.

Vstupenky jsou k dispozici za 280,- Kč + poplatky v sítích Ticketpro, Ticketportal, EventimGoOut.cz a na webu www.musicbar.cz. V pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu budou lístky za 330,- Kč.