Jdi na obsah Jdi na menu

Tyler Ward se po roce vrací do Prahy!

1. 10. 2013

Live: Tyler Ward

Datum: 05.11.2013          Místo: Chapeau Rouge, Praha

tylerward-2013.jpgTyler Ward (foto - zdroj: tylerwardmusic.com)

Mladý pop-rockový zpěvák Tyler Ward si pražské publikum natolik oblíbil, že se rozhodl své vystoupení zopakovat! Již druhý koncert tohoto charismatického hudebníka v Praze se koná 5. listopadu v klubu Chapeau Rouge.

První album "Hello Love Heartbreak" vydal Ward za pomoci svých věrných fanoušků. Toto album zaznamenalo celosvětově takový úspěch, že dostal začátkem tohoto roku nabídku od Sony Music Německo. Ward nabídku přijal a od té doby usilovně pracuje na dalším albu s titulem "Honestly". To by mělo vyjít letos 18. října. Při této příležitosti vyráží Ward na další evropské turné, kde fanouškům toto album představí.



Ward má v sobě neuvěřitelnou vášeň pro psaní a produkování hudby. Profesionálně se tomu začal věnovat až poměrně nedávno. Jako teenager byl úspěšný atlet a fotbalista a hudba pro něj byla pouze okrajovým koníčkem. Hudba se dostala do popředí jeho zájmu až na konci univerzitních studií. Tehdy rozjel svůj Youtube kanál, kde se vedle autorské tvorby objevují především coververze hitů slavných umělců (Justin Bieber, Coldplay, Miley Cyrus, Foster The People, Imagine Dragons). Tento kanál se stal záhy internetovým fenoménem. Má více než million odběratelů z celého světa.



Ward měl příležitost vystupovat s umělci jako jsou The Jonas Brothers nebo The Fray. Každý dílčí úspěch podporuje jeho touhu a kreativitu a jak sám říká, jeho největší inspirací jsou pro něj fanoušci. “Miluji hraní a je to zdaleka nejlepší zaměstnání, které jsem v životě měl”, říká Ward. A fanoušci ho milují také.

Na loňském koncertě v Praze "předvedl kromě skvělé muziky také své umění dělat opravdovou show pro návštěvníky”, jak se o koncertě vyjádřil jeden z recenzentů. Není tedy pochyb, že i ten letošní koncert bude pro fanoušky maximálním zážitkem.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro. Jejich cena je 350,- Kč + poplatky.

Pořadatel: http://www.fource.cz/