Jdi na obsah Jdi na menu

Ve Zlíně se chystá rocková párty s Primal Fear a Bullet!

16. 12. 2013

Live: Primal Fear (GER) & Bullet (SWE)

Datum: 15.02.2014          Místo: Masters Of Rock Café, Zlín

primalfear2013.jpgPrimal Fear (foto - zdroj: pragokoncert.com)

Jen co se otřepeme z Valentýnských oslav, vrátíme se do reálu a sobotní večer - 15. února - prožijeme ve zlínském Masters Of Rock Café. Právě tam mají namířeno dvě rockové veličiny - německá power metalová kapela PRIMAL FEAR a švédská heavy metalová skupina BULLET.

Ralf Scheepers, Mat Sinner a spol. přijedou představit novou desku „Delivering the Black“, která se jakožto studiová desítka chystá na leden příštího roku. Frontman PRIMAL FEAR se nechal slyšet, že jejich příznivci se velkých změn nedočkají - nové skladby se nebudou lišit od předešlých nahrávek, protože skupina si „drží svůj styl“.

bullet_2013.jpgBullet (foto - zdroj: ticketpro.cz)

Taky v pěti to dělají BULLET a kdo se s nimi ještě neseznámil, o hodně přišel. Tito Seveřani si libují v old school zvuku - mixují tradiční heavy metal a hard rock, říznutý NWOBHM s garážovou náladou. Hlas jejich urostlého zpěváka jménem Dag Hell Hofer má velice blízko k Bonovi S., Joelovi O’K., Robovi H., Biffovi B. nebo Udovi D. a hudební doprovod tomu taky odpovídá! Žádné zbytečné vyhrávky a vykecávání, melodické sóla, chytlavý refrén - prostě čistá forma poctivého heavy metalu, která se zalíbí napoprvé.

Přijďte v sobotu 15. února 2014 do Masters Of Rock Café - zbavit se růžové nálady a vrátit si vkus do normálu!

Vstupenky za zaváděcí cenu 550,- Kč jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.