Jdi na obsah Jdi na menu

Ella Henderson zveřejnila videoklip k písni Mirror Man

11. 3. 2015

ella-henderson-2015.jpg

Ella Henderson (foto - zdroj: maximumpop.co.uk)

Po nemastném neslaném třetím singlu „Yours”, který podle očekávání příliš nezabodoval, představila Ella Henderson ze svého loňského úspěšného debutu „Chapter One” už čtvrtý kousek. A volba tentokrát dopadla skvěle! Skladba „Mirror Man” patří díky retro nádechu, nakažlivému riffu i zpěvaččině sytému vokálu k tomu úplně nejzdařilejšímu, co kolekce oceněná v Británii platinovou deskou obsahuje.

„Song je o nejsobečtějším člověku, jakého jsem poznala. Možná takové typy také znáte - milují jen sebe,” prozradila už dříve devatenáctiletá hvězda, která o sobě dala před třemi lety vědět v ostrovním X Factoru. Už tak podmanivou atmosféru podtrhuje nově představený klip, ve kterém se prochází černý panter a vidíme v něm vkusně zařazené grafické efekty i tajemně vystajlovanou zpěvačku. Výsledek trochu působí, jako bychom sledovali soundtrack k některému z filmů o agentovi 007, pomineme-li samozřejmě osobní text.

Další důkaz, že Ella Henderson svou muzikálností i hlasovým nadáním při nadbytku diskoték skvěle vyplňuje prázdné místo v dnešním ženském popu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek