Jdi na obsah Jdi na menu

Lady Gaga natočila videoklip k topgunové baladě Hold My Hand

12. 5. 2022

lady-gaga_2018.jpgLady Gaga (foto: Jewel Samad/AFP/Getty Images)

Lady Gaga se počátkem tohoto měsíce připomněla novou písní nazvanou „Hold My Hand”. Jde o doprovodnou skladbu k letošnímu pokračování blockbusteru „Top Gun”, který pod názvem „Top Gun: Maverick” bude mít v amerických kinech premiéru 27. května.

Rozmáchlá balada vás bude bavit tím více, čím většími fanoušky zpěvačky jste. „Chtěla bych říct, že jsem tenhle song napsala nejen pro NEUVĚŘITELNÝ film, ale také pro všechny, kteří mají pocit, že nebudou ok nebo že MY NIKDY NEBUDEME ok. Život mě naučil, že ve chvílích, kdy je nejtěžší věřit v sebe sama, je potřeba věřit v lidskost,” svěřila se autorka.

Co zaujme stoprocentně, je video, jež Lady Gaga představila před pár dny. Joseph Kosinski, který režíroval i celý film, ji neváhal protáhnout hned několika lokacemi. Chvílemi to dokonce vypadá, že klip vznikal tak, že jen co se dotočily scény s Tomem Cruisem, přitáhla si Lady Gaga na ranvej svoje piano a natáčení pokračovalo. Citlivé, přesné a zároveň dramatické prostřihy na scény nejen z chystané novinky, ale i ze starého snímku „Top Gun” tak působí velmi přirozeně.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Věžník