Jdi na obsah Jdi na menu

Lily Allen je druhá v anglickém singlovém žebříčku!

21. 11. 2013

lily_allen_2013.jpgLily Allen (foto: Warner Music)

Zpěvačka LILY ALLEN má druhý nejprodávanější singl ve Velké Británii. Pomyslné stříbro získala za předělávku "Somewhere Only We Know".

Lily Allen bojuje na dvou frontách. Po dlouhé pauze, během níž se hned dvakrát stala matkou, ohlásila plán vydat v roce 2014 nové album a zveřejnila nový singl "Hard Out Here". Kontroverzní videoklip vyvolal v Anglii bouřlivé reakce a zpěvačka si vysloužila nařčení z rasismu. Diskutovaný klip je jedním z nejsledovanějších na YouTube, během několika dnů nasbíral přes šest milionů zhlédnutí.



Zároveň Lily Allen na singlu vydala píseň "Somewhere Only We Know". Skladba, kterou si zpěvačka vypůjčila z repertoáru skupiny Keane, je součástí tradiční vánoční kampaně obchodu John Smith. Na ostrovech jde o sledovanou událost, zařazení písně do kampaně má vždy vliv na její prodej i kariéru interpreta.

Reklamní spot s písní Lily Allen – Somewhere Only We Know



Potvrdilo se to i letos – singl "Somewhere Only We Know" v podání Lily Allen se hned v prvním týdnu stal dvojkou britské hitparády. Není pochyb, že v příštích týdnech bude útočit i na metu nejvyšší.

Text - zdroj: Libor Lisý