Jdi na obsah Jdi na menu

Lukáš Adamec vydává novinkový singl doprovázený videoklipem!

26. 9. 2013

lukasadamec2013.jpgLukáš Adamec (foto - zdroj: klub-parnik.cz)

Jen pár dní po své muzikálové premiéře v hlavní roli temného Krysaře oficiálně představuje československá SuperStar Lukáš Adamec nový sólový singl doprovázený videoklipem s názvem "Tak prosím".

"Díky muzice, kterou mi zahrál Tomi Okres na kytaru, jsem se octl několik roků nazpátek v posledním dni prázdnin - obraz, který důvěrně zná každý z nás. Končící léto, návrat do školy a jiné povinnosti. Hlavně konec krásné etapy roku. O tom ten song musí být", říká zpěvák.

"Klip je točený a stříhaný amatérsky mnou a mojí přítelkyní. Chtěl jsem, aby dával pocit radosti, sem tam nostalgie a lásky. Myslím, že tyto pocity se dají vyjádřit i klipem, který není profi. Stříhat klip, dávat mu barvu, efekty a duši, je úplně nová zkušenost. Teď si budu vážit práce produkčních společností, které videa dělají, mnohem víc!“  Uzavírá Lukáš Adamec.

Do hlavní role videoklipu "Tak prosím" obsadil k sobě ještě svou snoubenku a zanedlouho manželku, se kterou očekává narození potomka. Děj se celý odehrává na letní dovolené a působí jako taková příjemná tečka za klimatickým obdobím, kterého se letos v našich končinách už nedočkáme.

Více informací: www.facebook.com/Adamec-official/